مهاجرت به کانادا
  • کد خبر : 6926
  • 1401/2/20

رئیس پلیس راهور کشور: ابتکار شهرداری نیشابور در کدگذاری اتوبوس ها روش خلاقانه و جدیدی است که می تواند در تمام کشور اجرایی شود

رئیس پلیس راهور کشور:
ابتکار شهرداری نیشابور در کدگذاری اتوبوس ها روش خلاقانه و جدیدی است که می تواند در تمام کشور اجرایی شود
 رئیس پلیس راهور ناجای کشور در سفر خود به نیشابور و در بازدید از مرکز مدیریت کنترل ترافیک و حمل و نقل هوشمند شهرداری گفت: ابتکار شهرداری نیشابور در کدگذاری اتوبوس ها روش خلاقانه و جدیدی است که می تواند در تمام کشور اجرایی شود.
سردار سید کمال هادیانفر عنوان کرد: از محل ماده ۲۳ (جرائم رانندگی) سالانه ۷ هزار میلیارد تومان حاصل می‌شود که جمعا حدود ۸۰ درصد این مبلغ می بایست طبق قانون به ارگان های دولتی اعم از وزارت راه و شهرسازی و شهرداری ها اختصاص یابد و حدود ۲۰ درصد آن نیز در اختیار ناجا برای تجهیز و تهیه تجهیزات و زیرساخت های مدیریت ترافیک قرار می گیرد که در دولت قبل حدود ۹ تا ۱۱ درصد این سهم پرداخت شده که اگر منابع درست به شهرداری ها و وزارت راه پرداخت شود ۷۰ درصد مشکلاتشان حل خواهد شد.
 وی اضافه کرد:  سالانه ۱۱۵ میلیون برگه اخطاریه و جریمه برای رانندگان خاطی در کل کشور صادر می شود که ۹۸ درصد این اخطارها به صورت پیامکی برای رانندگان ارسال می شود و هزینه ارسال پیامک بر عهده خود متخلف است.
 این مقام انتظامی همچنین اظهار کرد: سالانه بیش از  یک میلیون و هفتصد هزار دستگاه موتورسیکلت و خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور اضافه می‌شود که برای مدیریت ترافیک این ناوگان بزرگ، باید از تکنولوژی های روز دنیا و ظرفیت های هوشمند سازی مدیریت ترافیک بهره ببریم.
هادیانفر در پایان از تلاش ها و اقدام جهادی شهرداری نیشابور در راه اندازی مرکز مدیریت کنترل ترافیک به عنوان یکی از پیشرفته ترین شهرستان های کشور قدردانی کرد.

نویسنده : روابط عمومی شهرداری نیشابور

پیوستها :

دیدگاه

0 دیدگاه