• کد خبر : 981
  • 2018-03-15

تقدیر رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان از شهرداری نیشابور

تقدیر رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان از شهرداری نیشابور

حجت الاسلام جهانشیری رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیشابور در جلسه ستاد اعتکاف شهرستان از اقدامات شهرداری طی ماه های اخیر در خصوص فضاسازی و تزئینات شهری، در سوگواری ها و اعیاد تشکر و قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه ما به عنوان نهادی که با شهرداری ارتباط تنگاتنگی داریم این اقدامات را ارزیابی می کنیم گفت: این اقدامات در چند ماه اخیر قابل تقدیر بوده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری نیشابور ، حجت الاسلام جهانشیری با تاکید بر اینکه شهرداری نهادی مردمی است و بایستی در مناسبت های مختلف ورود پیدا کند و فضای شهری را تغییر دهد از آمادگی این سازمان جهت همکاری با شهرداری نیز خبر داد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی همچنین از شهرداری درخواست نمود در مراسم اعتکاف سال آینده که در روزهای ۱۱ تا ۱۳ فروردین برگزار می شود حضور پررنگی داشته باشد و جهت برگزاری این سنت نبوی با این سازمان همانند سال های گذشته همکاری نماید.

پیوستها :

دیدگاه

0 دیدگاه