• کد خبر : 441
  • 2015-10-20

سرویس دهی رایگان اتوبوسرانی با 188 دستگاه اتوبوس در شب های قدر و عید فطر

قندهاری گفت: با تلاش کارکنان و رانندگان پرتلاش و دلسوز سازمان اتوبوسرانی، بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته از نخستين شب مراسم احیا نسبت به سرویس دهی رایگان به شهروندان اقدام شد.
وی همچنین اظهار داشت: با تعطيلي مدارس و آغاز ماه مبارك رمضان حجم سفرهاي درون شهري حدود 38 درصد كاهش يافت. قندهاری با اشاره به اینکه در فصل تابستان و به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان تقاضای سفر درون شهری کاهش يافت، اظهار داشت: ارائه خدمات ناوگان اتوبوسرانی طبق روال در طول سال ادامه داشت.
وی با تأکید بر این که ساعت کاری اتوبوسرانی در ماه مبارک رمضان نسبت به گذشته تغییری نکرد، تصریح کرد: در ایام ماه مبارک رمضان ناوگان اتوبوسرانی از ساعت ۶ و ۱۰ دقيقه صبح تا ۲۱ شب خدمات ارائه نمود.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداري گفت: با اتمام فصل تابستان و ماه مبارک رمضان قطعا شاهد افزايش تقاضای سفر درون شهری خواهيم بود.

پیوستها :

دیدگاه

0 دیدگاه