برگزاری نخستین جشنواره غذاهای سنتی در نيشابور
همزمان با بزرگداشت هفته زن ومعلم نخستین جشنواره غذاهای سنتی و محلی نيشابور با اهتمام سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري و با استقبال پرشور بانوان همشهری برگزار شد.
ناصر نبي زاده مديرعامل سازمان فرهنگي وورزشي شهرداري ومسئول برگزاری نخستین جشنواره غذاهای سنتی نيشابور اظهار كرد: مهمترین هدف این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی نيشابوري و بازگشت غذاهای سنتی به سبد غذایی مردم نيشابور بوده تا بتوانیم با معرفی غذاهای سنتی نسل جدید را با این نوع غذاها آشنا كنیم واین جشنواره براي نخستین بار در نيشابور برگزار شد. وی افزود: معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیلی ایرانی اسلامی، اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای نيشابوري و تجاری سازی غذاهای بومی در اماكن پذیرایی ، معرفي فرصتهاي شغلي و ايجاد اتحاد و همبستگي ميان اقوام و گروههاي ساکن و... از دیگر اهداف این جشنواره بود.
نبي زاده عنوان داشت: شركت برای عموم در این جشنواره آزاد بود و استقبال خوبی نیز از سوی بانوان همشهری صورت گرفت.
نبی زاده با اعلام این که در پایان نیز با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر از برترین های این جشنواره تقدیر شد، خاطرنشان كرد: در نيشابور بيش از يك صد نوع غذای محلی، دم نوش و سرد نوش شناسایی شده كه که در این جشنواره سعی بر این شد که معرفی شوند.