۲۶ مهر، سالگرد شهادت سردار سرلشگر شهید نورعلی شوشتری #شهید_راه_وحدت یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد ...
شهید شوشتری سرداری که امام«ره» شفیعش شد
در این دنیا که نمی توانم کاری بکنم. اگر آبرویی داشته باشم در آن دنیا قطعاً شما را شفاعت خواهم کرد.
حضرت امام خمینی (ره) ۲۶مهر ۱۳۸۸ تاريخي است كه هيچ گاه از حافظه ملت ايران و به خصوص مردم سيستان و بلوچستان پاك نخواهد شد. روزي كه وحدت شيعه و سني با شهادت معنا ميگيرد، همان روز كه خون پاك سرداران بزرگي چون شوشتريها و محمدزادهها در كنار خون بيش از ۴۲ نفر از شيوخ اهل سنت و مولويهاي بلوچ در شهر سرباز به ثمر مينشيند و درخت يكپارچگي و وحدت انقلاب از قطره قطره خون شهداي بيگناه سرزمينمان جان ميگيرد.
سردار شهید شوشتري در مدت حضورش در سيستان و بلوچستان براي مردم اين منطقه خدمات بسیاری انجام داد. او كه در بين همرزمانش گفته بود: «آرزو دارم در ميدان جنگ باشم و به شهادت برسم و جسم ناقابلم در راه خدا تكه تكه شود.» شايد نيمه پررنگ زندگي سردار بخش نظامي آن باشد، اما همين بخش هم با همت و مجاهدت همراه است كه به حد و اندازه «مسيح بلوچستان » نامورشده است.
شهيد والامقام سردارنورعلی شوشتری در خانوادهای مذهبي و كشاورز در سال ۱۳۲۷ در روستای ینگجه بخش سرولایت نیشابور به دنیا آمدو پیش از انقلاب اسلامی ایران با مقام معظم رهبري در مشهد مقدس در ارتباط بود و پس از انقلاب به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نيشابور درآمد.
شهید شوشتری، انسان بزرگی بود که در اثر بزرگی و عظمت انقلاب، پیدا و کشف شد و میتوان گفت، انقلاب، شهید شوشتری را کشف کرد و به همین دلیل بود که از روزهای اول انقلاب و در حوادث پس از پیروزی انقلاب، ایشان یک رزمنده عاشق و فدایی بود که در خط اول انقلاب حاضر میشد ودر عملیات طریق القدس ایشان به عنوان فرمانده گردان از تیپ ۲۵ کربلا، ظاهر شد.
با وقوع عملیات مرصاد وی به توصیه مقام معظم رهبری مسئولیت این عملیات غرور آفرین را بر عهده گرفت و به نقل از شهید صیاد شیرازی فرماندهی خوبی از خود به نمایش گذاشت تا جایی که در تماس مرحوم حاج سید احمد خمینی با وی و ابلاغ گزارش پیشرفت عملیات توسط آن مرحوم به امام خمینی (ره)، حضرت امام خطاب به سردار شوشتری می فرمایند: "در این دنیا که نمی توانم کاری بکنم. اگر آبرویی داشته باشم در آن دنیا قطعاً شما را شفاعت خواهم کرد."
سردار شهید نورعلی شوشتری که سال های متمادی منصب خادمی افتخاری بارگاه ملکوتی امام رضا را نیز عهده دار بود بارها در جمع همرزمانش گفته بود: آرزو دارم در میدان جنگ باشم و به شهادت برسم و جسم ناقابلم در راه خدا تکه تکه شود.
شهید شوشتری بسیار خونسرد، آرام و با وقار بود. در عین حال، بسیار هوشیار، زیرک و باهوش بود و میدانست که چه میکند و از ترفندهای مقابلش معمولا آگاه بود. آرامش و خونسردی، از مهمترین ویژگیهایی است که یک فرمانده در حوادث سخت جنگ، باید داشته باشد تا از سختیها گذر کند. اگر فرمانده بلرزد، همه نیروهای تابع او، دچار دلسردی و ناامیدی خواهند شد.
او فرد بسیار صبوری بود به عبارتی، صبر در برابر او، زانو میزد، ایشان تحمل بالايی داشت و شاید او بسیاری از دغدغههای خودش را در چاه دل خویش میریخت و هیچ کس جز خود و خدای او، از این امور آگاهی نداشت.
سردارنورعلي شوشتری جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده قرارگاه قدس که در تدارک برگزاری همایش وحدت سران طوایف در استان سیستان و بلوچستان بود صبح روز یک شنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۸ در اقدامی تروریستی در شهر سرباز به فیض شهادت نائل آمد و شهادت وي باعث شد غده چركين بزرگترين جاني تروريست منطقه عبدالمالك ريگي نيزريشه كن شود
بخشی از وصیتنامه سردار شهید نورعلی شوشتری:
دیروز از هرچه بود گذشتیم- امروز از هرچه بودیم گذشتیم. آنجا پشت خاکریز بودیم و اینجا در پناه میز. دیروز دنبال گمنامی بودیم و امروز مواظبیم ناممان گم نشود.جبهه بوی ایمان میداد و اینجا ایمانمان بو میدهد. آنجا بر درب اتاقمان مینوشتیم یاحسین فرماندهی از آن توست؛ الان مینویسیم بدون هماهنگی وارد نشوید. الهی نصیرمان باش تا بصیرگردیم، بصیرمان کن تا از مسیر برنگردیم. آزادمان کن تا اسیر نگردیم.
مقام معظم رهبري درديدار با خانواده شهيد شوشتري فرمودند: «بعد از جنگ خيليها به حاشيه رفتند، اما شهيد شوشتري همچنان ماندند.» ايشان عكسي از شهيد را در دستشان گرفتند، مربوط به دوراني بود كه از دست حضرت آقا درجه گرفته و پيشاني شهيد را بوسيده بودندو حضرت آقا فرمودند؛ «فكر نكنيد محاسن سفيد پدرتان از سن و سال ايشان است، محاسن ايشان در اين اواخر سفيد شده است، وقتي مستضعفين را ميديدند، وقتي مشكلات را ميديدند.»
امیدواريم که همچون همیشه راه امام (ره)و شهداي والامقام را ادامه دهيم« بعون الله وفضله »
سیدباقر میرعلمدار_ روزنامه نگار
نویسنده : شادی